Om SKLAB

Skandinaviska Lastvagnar i Helsingborg AB, SKLAB är ett reparations och serviceföretag med inriktning på isolerade skåpbyggnationer, trailers och släpvagnar.

Som partner till flera stora tillverkare ansvarar vi för service, eftermarknad samt reservdelar och har också ett nära samarbete med flertalet övriga producenter i Skandinavien och på kontinenten.

På chassisidan utför vi överflyttningar, montering och service av bakgavellyftar, hydrauliska mellanplan samt broms och axelarbeten.

Vi lagerför stort urval av byggprofiler, paneler och fästelement samt gångjärn, dörrlås, gaskolvar, lampor, och övriga el-detaljer. Vid beställningskomponenter som paneler, dörrar eller övriga märkesspecifika tillbehör har vi en direktkontakt med tillverkaren.

I vår lagerhållning finns även ett komplett sortiment för lastsäkring som godsstöttor, mellanväggar och vi är även återförsäljare för H-lift handtruckar.

Med fortbildning av personal i samarbete med leverantörer och i egen regi skapar vi en mix av hantverk och ny teknik till gagn för dig som kund.

Välkommen att kontakta vår kunniga och engagerade personal som är väl bekant med branschens villkor.