Partners

Bussbygg


Vi är huvudverkstad för Bussbygg A/S Norge med reservdelslager för den svenska marknaden. Bussbygg som är ledande i Norge på isolerade skåp har tagit marknadsandelar i Sverige med sin unika profilfria konstruktion och där vår långa erfarenhet av fiberarmerad plast ger ett betydande kunskapsutbyte.
Bussbygg har sitt svenska huvudkontor på samma adress som Skandinaviska Lastvagnar.

Ekeri


Vi är certifierad OF Ekeri Servicepartner och ingår i ett rikstäckande servicenätverk. Tack vare ett flerårigt samarbete med OF Ekeri har vi stor kunskap om deras produkter och lagerhåller dessutom en stor del av Ekeris originalreservdelar. 
Vi har dessutom dagliga leveranser från huvudlagret i Markaryd kan oftast leverera hela Ekeris reservdelssortiment redan kommande arbetsdag.
OF Ekeri AB erbjuder ett brett sortiment av Lastbilssläp, Bilskåp, Trailers, Dollys med mera. Huvudprodukten Ekeri är nordens största leverantör av skåpsläp med öppningsbar sida.
Ekeri erbjuder försäljning av både nytt och begagnat och har en stor uthyrningsflotta.

Schmitz Cargobull


Med ett stort lager av påbyggnadsdelar för Schmitz Cargobull samt regelbundna leveranser direkt från fabriker i Tyskland och Baltikum servar vi eftermarknaden i Sverige. Vi hålls också ständigt uppdaterade på produkter och metoder genom servicekurser av vår personal i tillverkarens regi. Schmitz Cargobull är en av Europas största tillverkare av kyl och frystrailers.